Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:397102
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.04.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 15 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1.Darba autore izpētīja literatūras avotus par kontrastējošiem ūdeņiem. Kontrastduša ir veids kā uzlabot savu veselību - ķermeņa termoregulācijas mehānismu, vielmaiņu un pašsajūtu.
2. Kontrastduša ir lieliska fizioterapijas metode, tas izskaidrojams ar to, ka kontrastējošie ūdeņi labvēlīgi iedarbojas uz locītavām, saišu aparātu, tāpēc to pielieto ārstējot balasta-kustību aparāta, muskuļu, saišu sastiepumus un sāpes. Kontrastdušas ieguvumi ir skeleta muskulatūras tonusa un elasticitātes palielināšanās.
3.Pirms eksperimenta sākšanas tika izveidots norūdīšanās kurss, ņemot vērā pašsajūtu un fizioloģiskos rādītājus. Darba autore pirms eksperimenta veikšanas konsultējās ar ārstu un pārbaudīja savu veselības stāvokli, lai sāktu pakāpenisku norūdīšanās kursu. Ja, norūda organismu 3 dienu garumā,10 sekundes aplejoties ar aukstu ūdeni, tad organisms pierod pie zemas ūdens temperatūras un norūdās. Norūdīšanās kursam ir laba ietekme uz pašsajūtu, rodas enerģijas pieplūdums un pazūd nogurums.
4.Asinsspiediens un pulss pazeminājās, jo tas izskaidrojams ar to, ka kontrastdušas ietekmē ādas asinsvadu paplašināšanās rada nelielu pulsa palēnināšanos un asinsspiediena pazemināšanos. . Tā kā karstais ūdens stimulē asinsriti, kapilāru darbību, kopumā asinsspiediens kļūst nedaudz zemāks.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties