Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:592833
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.11.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt


Pirms šī referāta rakstīšanas uzsākšanas, starp Latvijas interneta portāliem centos sameklēt portālu ar pēc iespējas interesantāku, pārdomātāku vai kā savādāk izceļošos komentāru sadaļu. Meklēšanai izmantoju interneta meklētāju http://ww.google.lv. Par vispiemērotāko portālu analīzei atzinu http://www.iauto.lv, jo pēc nelielas apskates secināju, ka komentāru sadaļa šajā portālā ir nopietni attīstīta un tajā pavisam noteikti ir, ko analizēt.


Pirmais iespaids par komentāru sadaļu www.iauto.lv

Ieejot šajā portālā, kurā, kā jau noprotams, visas sadaļas ir veltītas automašīnām, paveras šāda aina – ir daudz kustīgu attēlu, reklāmu un katra no tām sacenšas par manu uzmanību. It kā reklāmai ir paredzēta maliņa labajā pusē, taču tā ir izvietota ne tikai tur, un tas liek apjukt. Mazliet „patinot” lapu uz leju, redzam, ka viss ir iedalīts zonās un sadaļās, piemēram: Moto zona; VW zona, Sporta ziņas, Ceļu/PP policija utt.
Komentāru sadaļu nav grūti sameklēt, to var atvērt, uzklikšķinot uz sadaļas komentāri, kas atrodas starp sadaļām Forums un iPasts, kuras savukārt novietotas pašā lapas augšpusē un ir galvenās lapas navigācijas pogas.

Plašāka komentāru sadaļas analīze.

Kad komentāru sadaļa ir atvērta, sagaida tāda kā mazliet vilšanās, taču, kā vēlāk redzēsim, tas ir tikai pirmais iespaids. Tātad – atveras pēdējie komentētie raksti (raksti, kas komentēti šodien) – t.i. divi rakstiņi. Nav daudz, vai ne? Taču patīkami pārsteidz diezgan lielais komentāru skaits katram no tiem: 29 un 34. Pat portālā http://www.apollo.lv šodien neatrast tik daudz komentārus kādam rakstam (lielākais komentāru skaits: 9).
Zem šiem pēdējiem komentētajiem rakstiem ir papildiespēja izvēlēties pēdējās 2, 3, 4 dienās, pēdējā nedēļā vai pēdējās 2 nedēļās komentētos rakstus.
Izvēlos sadaļu Pēdējo 4 dienu laikā komentētie. Tālāk atveru rakstu ar visvairāk komentāriem (97 komentāri). Zem raksta ir vēl viena papildiespēja – novērtēt rakstu 10 zvaigžņu sistēmā. Tas iepriecina, jo liecina par medija augsto saskarsmi ar tā auditoriju. Zem tā ir liels lauciņš, kurā var ierakstīt savu komentāru, un uzraksts: …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties