Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:842075
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.06.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmums darbojas no 1993.gada un līdz šim strādājis tikai eksportam-ar sadarbības partnera starpniecību, izmantojot viņa firmas zīmi, izplatīašsnas sistēmu un reklāmas iespējas, kāds Latvijas ražotājs jau desmit gadus apgādā Lielbritānijas dārzkopjus ar glītiem koka dizaina elementiem. Izpētot tirgus pieprasījums un britu mentalitāti, “Līduma” speciālisti sadarbībā ar pasūtītāju izstrādājuši plašu dārza un pagalma aprīkojuma produktu klāstu:Lapenes,nojumes,pergolas,žogus un nožogojuma elementus,dārza grīdu segumus,vīteņaugu žogus,ziedu un augu kastes u.c. Vairums britu pircēju droši vien nemaz nenojauš, ka viņu izvēlētais dārza aprīkojums ražots Latvijā.
Strādājot ar britu sadarbības partneriem, viņi ir daudz mācījšies un aizvadīto gadu laikā ieguvuši lielu pieredzi, izpildījuši visaugstākās kvalitātes prasības, tādēļ vietējam tirgum var piedāvāt produktus, kuru funkcionālās un kvalitātes īpašības izturējušas laika pārbaudi. Tiesa, sākotnēji “Līdums” diezgan skeptiski vērtēja vietējo tirgu, uzskatija, ka šeit “Līduma” izstrādājumiem nebūs pietiekama nojieta, ka Latvijā vēl nav daudz tādu cilvēku, kuri gribētu un varētu maksāt par savas sētas labiekārtošanu. Man prieks, ka mēs esam kļūdījušies- atzīst uzņēmuma direktors Imants Vītols. Pēc piedaliīšanās pavasara izstādē “Dārzs-Flora2003” uzņēmums “Līdums” bija saņēmis negaidīti daudz pasūtījumu.
Un līdz ar šo pavērsienu arī turpmak sāka iepazīstināt latviešu pircējus ar savu produkciju.
Vietējā pircēja domāšana un sētas kultūra dažādu objektīvu un subjektīvu apstākļu dēļ veidojusies nedaudz atšķirīgāka nekā britiem. Mūsējiem lapenes vajag lielākas, žogus augstākus u.tml. Tas viss ir saprotams, un šādas prasības tehnoloģiski nav grūti izpildāmas.
Firmas “Līdums” ļaudis ir ieinteresēti un gatavi individuālai pieejai- pacietīģi uzklausīt klijenta vajazdību, kopā ar viņu izprojektēt iecerēto dārza aprīkojumu, aprēķināt vajadzīgās konstrukcijas, darbu un materialu izmaksas. Cilvēkam patīk, ja viņš tiek uzklausīts un viņa intereses respektētas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1152022
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties