Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:304791
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dzīvojām mēs mazā pilsētiņā „Evergem”, netālu no pilsētiņas „Lovegedem”, kur agrāk mitinājās kādreizējā Latvijas izlases komanda Igo Japiņa vadībā. Nodzīvojām mēs tur div ar pus nedēļās, trenējāmies un startējām vietējās sacensībās. Dzīvojām mēs kopā ar Pasaules U-23 grupas čempionu ar atsevišķu startu Tomasu Vaitkusu, kurš tagad pārstāv Beļģijas profesionālo komandu „Landbouw kreditē-Colnago”.

Trenējāmies mēs visi kopā un braucām gar kanālu, dažreiz mēs braucām trenēties uz Oodenradi, tur varējām izbraukāties pa kalniem. Nobraucām mēs tur septiņas sacensības (sešus „Kermesus” un vienu 1.5. UCI kategorijas gonku) un vienu no tām mēs vinnējām, to izdarīja Aleksejs Saramotins.

Beļģijā tajā brīdī bija jau sācies pavasaris un katru dienu bija ap desmit grādiem un stiprs vējš. Dažu brīdi treniņos bija tā, ka uz vienu pusi knapi varēja pabraukt ar trīsdesmit kilometru ātrumu, bet uz otru pusi lidojām mierīgi ap četrdesmit.Pirmajās sacensībās mēs uzrādījām labus rezultātus, to pierāda otrā vieta, ko ieņēma Kalvis Eisaks, Artūrs Ansons un trešā vieta, ko ieņēma Oļegs Meļehs. Vēl labus rezultātus uzrādīja Aldis Āboliņš vairākas reizes iebraucot desmitniekā. Cīnījās līdz galam katrās sacensībās arī Normunds Lasis (pirmo gadu U-23). Raksturu parādīja arī mūsējais „mountainbikers” Kristaps Celms. Viņš vairāk ir kvalificējies braukšanā ar kalnu divriteņi, nevis šosejā, bet arī viņš parādīja labus rezultātus un bija ļoti tuvu, lai iekļūtu trīsdesmitniekā.

Parasti Beļģijā naudas prēmijas ir līdz trīsdesmitajai vietai un naudu iegūt vēlas visi simtu piecdesmit cilvēki, kuri atbrauc uz sacensībām. „Kermesos” arī ir tā saucamie starpfiniši, viņi sākas no trešā apļa un ir līdz piedējama aplim. Naudas prēmijas ir no 5 EURO, līdz 50 EURO.

Līdzi komandai kā treneris bija atbraucis viens no labākajiem mūsējiem riteņbraucējiem Arvis Piziks, kurš pagājušogad pārstāvēja profesionālo komandu „CSC”. Viņš apmācīja mūsējos braucējus ar dažādiem taktiskiem risinājumiem un ļoti palīdzēja ar savu pieredzi. Vēl kopā ar mums bija mūsu mehāniķis Aivars Eisaks, kurš ļoti palīdzēja ar savu mehāniķa pieredzi. Katru dienu Aivars taisīja riteņus, vai tas būtu astotnieks, pārdurta riepa, vai salauzts aizmugurējais pārslēdzējs. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1157348
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties