Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Kā rakstīt CV ārzemju darba devējam

     

    Referāts6 CV

1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:583314
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. CV ir jābūt uzrakstītam konkrētam darbības apgabalam, vēl labāk – konkrētam amatam. Nevienam nav vajadzīgs meistara visās jomās CV. Nevajag vienā CV pretendēt uz vairākiem amatiem, piemēram, uz izstrādātāja un sistēmas administratora amatiem. Labāk uzrakstīt vairākus CV un katrā uzņēmumā ir jāsūta viens CV, kurš vislabāk der. Izņēmums ir vervētāji. Tiem var sūtīt abus CV uzreiz, paskaidrojot situāciju.
2. Angļu valodai ir jābūt ideālai. Pat ja Jūs uzskatāt, ka pārzināt angļu valodu pietiekamā līmenī, labāk iedod izlasīt savu CV kādam, kam angļu valoda ir dzimta valoda. Nevajag pārlieku uzticēties savām angļu valodas pareizrakstības zināšanām. Lai CV pārbauda arī spellchecker. Nevajag pilnībā uzticēties arī tam, tāpēc pašam jāpārbauda CV vēlreiz. Jāatceras, ka slikta angļu valoda būtiski samazina Jūsu izredzes iegūt vēlamo amatu.
3. Tas nav noslēpums, ka vienīgais CV mērķis ir saņemt uzaicinājumu uz darba interviju. Tagad padomāsim par to, kas pieņems šo lēmumu – aicināt vai neaicināt. Visdrīzāk tas būs kāds no personāla daļas vai vervētājs. Jāmēģina iejusties vervētāja lomā un novērtēt, vai Jūs pieņemtu šo cilvēku darbā. Pie tam ir jāņem vēra, ka parasti ne cilvēks no personāla daļas, ne vervētājs nepārzina pietiekoši labi to sfēru, kurai viņš meklē darbinieku. Atlases procesā parasti tiek pārbaudīta CV formāla atbilstība prasībām pret pretendentu uz amatu.
4. Parasti CV sastāv no šādām sadaļām – Personal Information, Objective (optional), Qualifications Summary (optional), Education, Professional Certifications (ja ir), Work Experience, Employment During School (optional), Publications (ja ir), References (optional).

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1341711
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties