Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:652206
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.04.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Rodžers ir atbildējis uz jautājumu ar kādām problēmām var saskarties. „Viens no iemesliem ir tāpēc, ka ir tik daudz izplatīšanās problēmas. Raksturīgi, ka problēma ir jauninājums, kas, šķiet, ir labvēlīga, šķiet, ir priekšrocības, lai tās lietotājiem,bet tas nav ļoti daudz lietotāju. Tik bieži mērķis ir paātrināt izplatīšanas procesā. Ar retiem izņēmumiem, kas ir problēmas definīcijai.”
Kā piemēru Rodžera inovācijas difūzijas teorijai var ņemt pāreju no analogās televīzijas uz digitālo televīziju, jo cilvēkiem bija spiestā kārtā jāpāriet uz citu TV apraides veidu, toties cilvēkiem bija izvēle kāda veida TV turpmāk labāk izmantot. Par analogās TV atslēgšanu tika runāts televīzijā un rakstīts internetā, tā lai cilvēkus sagatavotu turpmākajai situācijai. Cilvēks ar cilvēku komunicēja, lai dalītos pieredzē ar tiem cilvēkiem, kas jau izmantoja kabeļtelevīziju vai satelītu. Kopumā cilvēki bija negatīvi noskaņoti uz pārejas procesu, jo bez viņu piekrišanas un gribēšanas vajadzēja atteikties no ilggadējām zināmām vērtībām un jāpieņem, kas jauns un iepriekš nezinām. Nācās adaptēties jaunajos apstākļos, jo, lai izmantotu digitālo televīziju nācās pierast pie otras TV pults un dekodera, kas sagādāja papildus neērtības un finansiālos līdzekļus. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1313892
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties