Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:509796
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.09.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Šī gadsimta laikā tirgus ir pārdzīvojis vairākas būtiskas izmaiņas– sākot ar to laiku kad pieprasījums bija lielāks par piedāvājumu un mārketingam nebija nekādas nozīmes un beidzot ar pašreizējo situāciju, kad pieprasījums tiek apmierināts pilnībā un firmas cīnās par katru klientu. Līdz ar to uzņēmumiem ir jādomā, kā efektīvāk izmantot savus resursus un pārdot produkciju.
Izvēloties par savu kursadarbu tēmu „…..” autors uzskata, ka pašreizējā izstāžu biznesa tirgū ir gaidāmas pārmaiņas- turklāt tās saistāmas ar iespējamo jaunu un kvalitatīvu produktu ienākšanu. Izstāde „Baltic Invest 2004” ir viens no šādiem produktiem, tādēļ ir ļoti būtiski izstrādāt pareizu mārketinga plānu, lai atkārtoti ieviešot šo produktu (izstāde jau notikusi 2000. un 2001. gadā, taču pēdējos divos gados tā nav tikusi organizēta), tiktu sasniegti iecerētie rezultāti, efektīvi izmantoti uzņēmuma rīcībā esošie resursi un izstāde iesakņotos tirgū kā ilgtspējīgs un konkurētspējīgs produkts.
Autors uzskata, ka tēmas aktualitāte saistāma tieši ar produkta novitāti, jo vairāki no produktā ietvertajiem risinājumiem ir jauni un Latvijas izstāžu biznesā nepazīstami jaunievedumi. Šī iemesla dēļ arī mārketinga koncepcijā jāspēj piedāvāt produktam atbilstoši veicināšanas pasākumi sasniedzot izvirzītos mārketinga un projekta mērķus
Šī kursadarba mērķis ir izstāžu biznesa un produkta „Baltic Invest” kā potenciālā tirgus produkta izpēte, lai, balstoties uz analīzes procesā iegūtajiem rezultātiem, piedāvātu organizatoriem precīzu mārketinga koncepcijas ieviešanas modeli.
Lai varētu realizēt kursadarba mērķi tiek izvirzīti sekojoši uzdevumi:
produkta galveno raksturojošo īpašību un klasifikācijas izpēte;
mārketinga makrovides izpēte;
tirgus segmentācija un mērķtirgus noteikšana;
stipro un vājo pušu, iespēju un draudu apzināšana;
mārketinga mērķa noteikšana;
mārketinga programmas izstrāde.
Galvenie informācijas avoti ir zinātniskā literatūra, firmas Prima Skonto, Baltijas Komunikāciju Birojs un BT-1 nepublicētie materiāli, Internet resursi, kā arī autora praktiskā pieredze strādājot mārketinga jomā.
Kursadarbs izstrādāts uz … lapām, tam pievienots pielikums, kurā iespējams iepazīties ar reklāmas plānu, budžetu un ar izstādi „Baltic Invest” saistītajiem vizuālajiem materiāliem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties