Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:689033
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pamatlīdzekļu modernizācija un atjaunošana nodrošina ražošanas jaudu pieaugumu, pašizmaksas pazemināšanu un ieņēmumu no pārdošanas palielinājumu.
1. Dotajam uzņemumam būtu izdevīgi investēt naudas līdzekļus jaunu, ekonomisku tehniķu automašīnu iegādei. Dotās kompānijas ikdienas darbas ir saistīts ar klientu apkalpošanu viņu mājās, kas prasa lielus transporta izdevumus. Vecas mašīnas, kas patērē lielu daudzumu benzīna, vajadzētu nomainīt uz ekonomiskām dīzeļu mašīnam. Tas ievērojami samazinātu izmaksas, tādējādi, gadiem ejot mašīnas iegāde atmaksāsies un kompānija ieekonomēs uz izdevumiem.
2. Pēc iespējas vairāk ir jāiegulda līdzekļi telekomunikāciju tīkla izveidē jaunajās daudzstāvu mājās. Piemēram, pieslēdzot uzņēmuma telekomunikāciju tīklam piecu stāvu ēku, kura ir trīs kāpņu telpas, katrā pa 15 dzīvokļiem. Ideālā variantā, ja visi 45 mājā esošie dzīvokļi nākotnē lietos uzņēmuma pakalpojumus pa vidējo cenu 10Ls/ mēn., tie ir 450Ls mēnesī jeb 5400 Ls gadā pa visu ēku kopumā. Protams, nekad nebūs visa 100% atdeve un jārēķinās, ka investīcijām ieguldītās naudas atgriežšanai un peļņas gūšanai būs nepieciešams nedaudz ilgāks laiks.
3. Manuprāt, telekomunikāciju pakalpojumu uzņēmumam lielu peļņu varētu nest investēšana, meituzņēmuma izveoidošanai, kas nodarbosies ar klientu televizoru un datoru remonu. Dotajā brīdī komānija rūpējas par signāla nogādāšanu līdz klienta gala ierīcei, taču nesniedz nekādu palīdzību, kas saistītas ar TV vai datora problēmām, tādējādi liekot klientam meklēt dotā pakalpojuma sniezējus citur. Ja kompānija spētu pēc noteiktas samaksas sniegt remonta un konfigurācijas pakalpojumus klientiem piederošām iekārtām, tad uzņēmums iegūtu patstāvīgus ienākumus, nenovirzot šos klientus citiem pakalpojumu sniedzējiem.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties