Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:469597
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.08.2001.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

GTK (Gepanzerte Transport-Kraftfahrzeug) – jauns kājnieku bruņutransportieris. Tā tapšana kā eiropeiskā tā nacinālā vidē nebūt nebija vienkārša. Arī tālākā šī modeļa attīstība un izveidošanās tiek paredzēta tikpat grūta, šis materiāls ir paredzēts, lai šo jautājumu apskatītu. Modeļa tapšanas laikā, Vācijas un Anglijas kopprojektam ir pievienojusies Nīderlande (skat SuT 3/2001, 4. lpp), tā veidojot triju pušu uzņēmumu. Šo triju valstu sabiedrības informēšanai ir īsi jāapskata šī militārā transportlīdzekļa raksturlielumi; tehniskie risinājumi un projekta taalākā attīstība.

Sauszemes karaspēka aktuālo uzdevumu pildīšana paredz paaugstinātas prasības cilvēku un kravu pārvadājumu drošībai un aizsargātībai visos iespējamajos karadarbības rajonos un praktiski jebkuros laika apstākļos.

Pašlaik Sauszemes karaspēks karavīru un militāro materiālu transportēšanai jau aptuveni 35 gadus izmanto bruņutransportieri M113 un jau gandrīz 20 gadus – bruņutransportieri FUCHS. Šie bruņutransportieri ne vienmēr atbilst paaugstinātajām drošības prasībām, vai atbilst daļēji. Jaudas un aizsargātības paaugstināšanas pasākumi, kā arī pasākumi transportlīdzeku kalpošanas laika, apgādes efektivitātes paaugstināšanai kopā prasa vairāk kā ievērojamus finasu resursus.

Šīm prolēmām ir jābūt atrisinātām principiāli ar jaunā bruņutransportiera GTK ieviešanu. Vienlaicīgi, atbilstoši mainīgajiem darbības apstākļiem jāpaaugstinās mobilitātei un drošībai.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1227634
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties