Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:925980
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi

Latvija ir veiksmīgi īstenojusi neatkarības iegūšanu, integrāciju Eiropas Savienībā, eiro valūtas zonā un NATO. Kaut gan ne pilnībā, taču šķiet, ka krīze ir pārvarēta un atsākusies ekonomikas izaugsme, statistiķi apgalvo, ka tā ir straujākā izaugsme Eiropā. Tas viss kopumā veido labu pamatu ekonomiskajam atspērienam vai izrāvienam.

Rīga ir vienkārša, neliela ziemeļu pilsēta, līdzīga kā Krakova, Turku, Viļņa un Tallina, kas pakāpeniski kļūst aizvien dzīvesstilos daudzveidīgāka, cilvēkiem ērtāka un draudzīgāka. Latvijā lauksaimniecība veiksmīgi izmanto ES subsīdijas, meži būs izsaimniekoti, rūpniecība vēl darbojas. Prieks par tiem dažiem latviešu IT uzņēmumiem (SAF Tehnika,Cobook, Kukū, Infor.am, iespējams, drīzumā arī Froont), kuri ir izveidojuši veiksmīgus globālus produktus.

Tas ļauj cerēt, ka Latvijai veiksmīgi izdosies iekļauties globalizācijas straumē un būt aktīvie tīklu ekonomikas dalībniekiem. Daži ieteikumi par prasmēm, kuras vēlams pilnveidot, lai kļūtu par labākiem spēlētājiem uz globālā tīkla.

Pārmaiņu vadības prasmes

Laiks ir kļuvis par vienu no galvenajām vērtībām – ja agrāk reizēm mēdza būt garlaicīgi vai brīvs laiks, kurā īsti nezini ko darīt, - tagad ir tik daudz kas jāapskata, jāiemācās, iespējas ir miljoniem – nepieciešams ieplānot laiku, kurā vienkārši iepazīstamies ar to, kas pieejams un vienmēr paliek sajūta, ka kaut kas būtisks ir palaists garām. Cilvēki visu mēģina darīt vienlaicīgi. Tādēļ jaunajā darbošanās veidā ir svarīgi sasniegt savus mērķus ar maksimāli mazāko enerģijas patēriņu.
Katram ir svarīgi gan saglabāt savu autentiskumu, gan spēt uzstādīt precīzus, izmērāmus mērķus, savu redzējumu par panākumiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1347054
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties