Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:561064
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Parapsiholoģija — psiholoģijas nozare, kas pētī cilvēka iespējas no attāluma domās pārraidīt informāciju par savu psihisko stāvokli, kā arī cilvēka iedarbību uz fizikāliem objektiem tikai ar domu spēku bez muskuļu palīdzības; cilvēka psihes neparastas parādības un iespējas.


GAIŠREDZĪBA
Kas tad ir gaišredzība?
Gaišredzība ir tēma, kas visos laikos saistījusi cilvēku uzmanību un plaši tikusi pētīta. Pats jēdziens „gaišredzība” savā burtiskajā nozīmē izsaka vienīgi „gaišo redzi”, dažkārt gaišredzību mēdz saukt arī par “garīgo redzējumu”, taču šāds skaidrojums mulsina un maldina visvairāk, jo tikai ļoti retos gadījumos šīs spējas var pretendēt uz tik augstu vērtējumu. Tāpēc vispieņemāmākā šķiet atziņa, ka gaišredzība ir spēja redzēt ārpus fiziskās redzes apslēpto pasauli. Te jāpiebilst, ka samērā bieži (bet nekādā gadījumā ne vienmēr) gaišredzība iet līdzās ar tā saucamo gaišdzirdību jeb spējām dzirdēt to, kas parasta cilvēka dzirdei nav dots.

VIBRĀCIJAS

Gaišredzība, tāpat kā daudzas citas dabas parādības, ir vibrāciju rezultāts un ietver sevī to spēku attīstību, kuru izmantojam diendienā visā dzīves laikā. Tikai pateicoties vibrācijām līdz mums nonāk ārpasaules iespaidi. Droši vien daudziem nekad nav ienācis prātā, ka vibrāciju daudzums, uz kuru mēs spējam reaģēt, ir ārkārtīgi niecīgs. No augstas frekvences vibrācijām ir zināms tikai neliels skaits, uz kurām spēj reaģēt cilvēka acs. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties