Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:461601
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās ļoti lielu lomu ieņem starptautiskie sakari. Pateicoties tiem tiek veidotas dažādas organizācijas, tiek attīstīta tirdzniecība, sniegta palīdzība un notiek vēl daudz un dažādi procesi, no kuriem labumu gūst daudzas valstis un to iedzīvotāji. Lai izveidotu labus starptautiskos sakarus ir nepieciešams ievērot un respektēt dažādas kultūras, reliģijas un etnisko piederību, kā arī ir nepieciešams uzzināt kaut ko vairāk par dažādu valstu iedzīvotāju paradumiem dažādās ikdienas situācijās un pasākumos. Šī informācija ir nepieciešama, lai spētu iejusties sabiedrībā un atstātu labu iespaidu par sevi un savu valsti, jo aizbraucot uz kādu citu valsti cilvēks prezentē ne tikai sevi, bet arī valsti no kuras tas ieradies. Protams, attiecīgās valsts etiķetes pārzināšana liecina arī par cilvēka vēlmi veidot labas attiecības ar citvalstu kolēģiem, kā arī par to, ka šis cilvēks ir labi izglītots.
Savu referātu izvēlējos rakstīt par Francijas galda kultūru, tāpēc ka šī valsts mani piesaistīja ar to, ka ir viena no senākajām valstīm visā Eiropā, kuras dažādās tradīcijas ir veidojušās daudzu gadsimtu gaitā, kā arī nedrīkst aizmirst to, ka Francijas virtuve ir slavena visā Eiropā. Daudzu gadsimtus tieši franču virtuve bija tā, kas bija modes noteicēja Eiropas galmu dzīrēs.
Rakstot šo referātu izvirzīju sev mērķi:
Iepazīties ar franču virtuvi un galda kultūru restorānos un mājas viesībās.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties