Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:553568
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.01.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šis ir mans, Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes 1.semestra fizikas bakalaura kursa studenta Arvila Zeipiņa ieskaites darbs fizikas un inženierfizikas seminārā. Darba saturs sastāv no trim daļām, kurās stāstīts par Latvijas Hidrometeoroloģijas aģentūru, Andra Dzeņa lekciju par konkurences nosacījumiem sabiedrībā 21.gadsimtā un biofotonu starojumu, kas ir darba brīvā izvēles daļa.
Pirmajā daļā galvenokārt ir stāstīts par LHMA pamatfunkcijām, ko tā veic. Mazliet arī par dabas „veselības” pamatproblēmām un laika apstākļu pētīšanas vēsturi. Otrā daļa ir pārskats par Andra Dzeņa lekciju „Konkurences nosacījumi sabiedrībā 21.gadsimtā”. Tā kā šī lekcija nav fizikālu problēmu rakstura, tad pasniedzējs man droši vien varētu jautāt, kur šinī tematā izpaužas fizikālā būtība un tamlīdzīgi jautājumi, kas ietverti ieskaites darba nolikumā. Mana atbilde būtu tāda, ka pati lekcija nav fizikas problēmu ietverta, tādēļ arī attiecīgā stilā varu arī analizēt. Trešā daļa, kas ir pilnīgi manas brīvas izvēles auglis, ir neliels ieskats biofotonu starojuma (starojuma, ko izstaro dzīvas šūnas) problemātikā. Šī informācija, kā arī intervija ar Andri Buiķi ir tikai neliela daļa no mana vidusskolas laikā izstrādātā zinātniski – pētnieciskā darba „Radiācija ir realitāte”. Tā kā darbs ir liela apjoma, un vēl citu apsvērumu dēļ, nolēmu, ka pietiek aprobežoties ar vienu radiācijas paveidu – nepazīstamāko – biofotonu jeb torsionu lauku (starojumu). Viss darbs „Radiācija ir realitāte” ir apskatāms saitā http://www.starojums.times.lv vai arī pieejams referātu kolekcijā http://www.atlants.lv/?w_id=1618 . Ieskaites darbā vēl atrodas izmantotās literatūras saraksts. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1112483
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties