Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:811544
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.04.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. 1. SIA “Byko Lat”

SIA “Byko Lat” nodarbojas ar kokapstrādi un kokmateriālu tirdzniecību. Uzņēmums ir dibināts 1997. gadā kā Latvijas – Islandes kopuzņēmums. SIA” Byko Lat” galvenais kokapstrādes cehs atrodas netālu no Valmieras, kur darbojas 10 SIA ”Byko Lat” kaltes, kas nodrošina 60000 – 70000 m3 kaltētu kokmateriālu sagatavošanu gadā, kā arī modernas iekārtas kaltētu kokmateriālu apstrādei – sazāģēšanai un šķirošanai. Apstrādes iekārtas tika nodotas ekspluatācijā 1998. gadā. Uzņēmumā ir vairākas līnijas, kuru ražošanas jauda (strādājot vienā maiņā) ir 45000 m3 kokmateriālu gadā.
Uzņēmums izgatavo koka līstes, grīdas līstes, paneļus, sētas, logus, durvis, dārza mēbeles.
Uzņēmums produkciju eksportē galvenokārt uz Lielbritāniju, Beļģiju, Franciju, Dāniju, Nīderlandi un Islandi. Tirdzniecība vietējā tirgū sastāda mazāk par 10% no kopējā pārdošanas apjoma.
1. 2. SIA “Klusk Baltic”

SIA “Klusk Baltic” ir Austrijas uzņēmuma Klusk meitas uzņēmums. Austrijas uzņēmums Klusk ir dibināts 1994.gada 20.septembrī. Pamatdarbība ir starptautiskie kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi un preču tirdzniecība. Klusk piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu servisu, sākot no preču importa, eksporta, sadales, komplektācijas un beidzot ar piegādi tieši klientiem. Uzņēmums 10gadu laikā ir pakāpeniski attīstījies, pieaudzis apgrozījums, kā arī klientu skaits. Uzņēmumā strādā tikai 10 darbinieki, tomēr konkurēt spējas ziņā tas strādā efektīvāk nekā stipri lielāki pārvadājumu uzņēmumi. Uzņēmumam ir sadarbība ar daudzām transporta firmām, kas spēj nodrošināt augstu piegādes kvalitāti. Taču vislielākā sadarbība ir ar Telekabel UPC (datortehnikas tirdzniecība), kuriem vienmēr ir priekšrocības, salīdzinājumā ar citiem uzņēmumiem.
Uzņēmuma galvenie pārvadājumu virzieni ir Vācija, Holande, Beļģija, Lielbritānija, Čehija, Polija, Itālija.
2003.gada 17.decembrī tika izveidota Austrijas uzņēmuma Klusk filiāle Latvijā ar nosaukumu SIA “Klusk Baltic”. Pamatdarbība saskaņā ar NACE klasifikatoru ir kravu iekraušana un izkraušana, noliktavu saimniecība, kā arī transporta palīgdarbība. Vēl nav apritējis pat gads, taču SIA “Klusk Baltic” jau spēj gūt peļņu, lai gan ieiešana Latvijas tirgū ir ļoti grūta un pat sarežģīta. Konkurence ir augsta.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties