Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:401990
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.11.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Finanšu ministrijas mājas lapā var iepazīties, kas ir Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka: „Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (ERAB) tika izveidota 1991.gadā ar mērķi sekmēt pāreju uz tirgus ekonomiku un veicināt uzņēmējdarbības attīstību Centrālās un Austrumeiropas valstīs. ERAB ir starptautiska institūcija, kurā apvienojušies 60 biedri (58 dalībvalstis, kā arī Eiropas Kopiena un Eiropas Investīciju banka) un kuras centrālā pārstāvniecība atrodas Londonā.
ERAB atbalsta projektus gan privātajā, gan publiskajā sektorā, nodrošinot tiešās investīcijas finansu institūcijām, infrastruktūrai, ražošanai un tirdzniecībai. Bankas investīcijas var tikt virzītas cilvēkresursu prasmju uzlabošanai ar mērķi uzlabot tirgus efektivitāti un stiprināt institūcijas, kas atbalsta šos tirgus. Galvenās ERAB finansējuma formas ir kredīti, investīcijas pamatkapitālā un garantijas.
ERAB darbojas 26 valstīs. Lai koordinētu vietējās aktivitātes, katrā no tām ir izveidots patstāvīgais ERAB birojs.1”
ERAB finansē banku, uzņēmumu un kompāniju projektus, ieguldot līdzekļus kā jaunos ražošanas projektos, tā arī jau eksistējošās firmās. Tāpat tā sadarbojas ar valsts kompānijām ar mērķi atbalstīt privatizācijas procesus un struktūras reorganizācijas tajos. Banka izmanto nodibinātos ciešos sakarus ar reģiona valstu valdībām ar mērķi radīt uzņēmējdarbībai labvēlīgus noteikumus.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties