Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:375832
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es izvēlējos rakstīt par E.Siliņu ,jo par viņu bija salīdzinoši viegli atrast informāciju un daudzi klases biedri bija izvēlējušies to tematu ,par kuru es gribēju rakstīt. Vēl kā iemeslu varu minēt to ,ka pirms šī darba es par viņu nekā daudz nezināju, tas šo darbu padarīja interesantāku.
Kāds gan īstenībā ir Egils Siliņš - izcilais latviešu operdziedonis, kuram publika sajūsmā uzgavilējusi lielākajos pasaules operteātros? Mākslinieks, kurš panākumu vārdā ir upurējis gan ģimenes, gan personīgo dzīvi un kuram nav sveša radoša cilvēka vientulība. Personība, ar kuru pēc operas Ermiones pirmizrādes Glaindbornas festivālā gribējis tikties princis Čārlzs. Pasaules pilsonis, kurš par mājām uzskata gan Vīni, gan Jūrmalciemu. Cilvēks, kurš nav saslimis ar zvaigžņu slimību un labprāt uzstājas arī dzimtenē, ar vienādu atdevi dzied ne tikai greznās koncertzālēs, bet arī vienkāršās provinces baznīcās. Fanātiska mērķtiecība, neatlaidība, pacietība. Jau kopš bērnības vienmēr gribējis būt pirmais - labākais.
Apbrīnojamas darba spējas, pašdisciplīna, prasme strādāt. Vienmēr darbīgs, centīgs, dzīvespriecīgs. Lai piespiestu sevi strādāt, nepieciešams izaicinājums vai kaut kas intriģējošs. Visu apgūst ātri un precīzi.
Atbildības sajūta pret darāmo un cilvēkiem, kas guvuši viņa uzticību, prasīgums pret sevi un kolēģiem. Apzinīgs un patstāvīgs jau no mazotnes.
Augsta pašcieņa. Apzinās savu vērtību un dzīvē prot nodalīt svarīgo no mazsvarīgā.
Straujums (to guvis no tēva), cīnītāja daba. Ja mērs ir pilns, var sastrādāt visu, kas vien ienāk prātā. Ja kas traucē vai nepatīk - to pasaka tieši acīs.
Ietiepība - ja ko ieņēmis galvā, to noteikti jāizdara.
Noslēgtība, atturīgums ārējās izpausmēs. Visu mēģina atrisināt saviem spēkiem, padomus prasa reti. Īstu draugu tikpat kā nav. Nepatīk atklāties uzreiz. Atveras tikai sev tuviem, patīkamiem cilvēkiem. Nelabprāt runā par privāto dzīvi.
Iekšēja prasība pēc kārtības (to mantojis no mammas). Pedantisks. Visvairāk kaitina un tracina sīkumi. Nepieciešamība pēc sakoptas vides, tiekšanās pēc skaistuma. Iekšējai harmonijai svarīgi, lai ārēji nekas netraucētu. Gleznas pie sienām, telpaugi - būtiska Egila istabas sastāvdaļa.
Vienkāršība, nesamākslotība. Nepiemīt kompleksi. Necenšas radīt tēlu, īpašu iespaidu. Spēj iejusties jebkuros apstākļos.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1174935
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties