Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:195238
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.06.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Galda klāšana

Šīs galdiņš ir rezervēts priekš diviem viesiem, kungam un dāmai. Tās būs lietišķās pusdienas, tāpēc uz apaļa galda ir uzklāts apaļš, viegli ietonēts, bēšīgs galdauts no linu auduma un glīti salocītas (kuģveida) baltas salvetes no linu auduma. Visi trauki ir no franču stikla, baltā krāsā ar bēšīgiem rakstiem un ir saskaņoti ar pārējiem galda piederumiem, iedarās restorāna interjerā.
Viesmīlim ir sagatavoti trauki un galda piederumi: 2 auksto uzkodu šķīvji, 2 lēzenie galda šķīvji, 2 dziļie zupu šķīvji, 2 maizes šķīvīši, 2 dziļie deserta šķīvji, 2 kafijas tases, krējuma kanniņa, kafijas kanna, cukura trauks, 2 rozetes, 2 auksto uzkodu dakšas un 2 auksto uzkodu naži, 1 deserta nazis un 1 deserta dakšiņa, 1 saldējumu karote, 2 sviesta naži, 2 kūku dakšiņas, 2 ēdamkarotes, 2 kafijas karotes, 2 pusdienu dakšas un 2 pusdienu naži, 2 dzērienu glāzes, 2 sarkanvīna glāzes, garšvielas.
Vispirms uz galda liek uzkodu šķīvi 2cm attālumā no galda malas. Šim šķīvim ir emblēma vai zīmējums, to liek tā, lai viesim attēls būtu tieši pretī. Pa labi no šķīvja liks pusdienu nazi 1cm attālumā no šķīvja otriem karstiem ēdieniem, tad zupas karoti un visbeidzot nazi aukstajām uzkodām. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties