Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:840618
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Džudo cīņas tehnikas apgūšana un augstu rezultātu sasnieg­šana nav iedomājama bez ilgu gadu nopietna un neatlaidīga treniņa. Fiziski vāji attīstīts, nespēcīgs, neveikls un mazdūšīgs cilvēks, sākot nodarboties ar džudo, vienā mirklī nekļūs spēcīgs, izveicīgā un drosmīgs. Džudo cīņas māka, visu 'paņēmienu arse­nāls jāapgūst, nevis izlasot paņēmienu aprakstus grāmatā vai skatoties partneru demonstrējumus, bet gan diendienā simtiem reižu pašam atkārtojot vienas un tās pašas kustības līdz auto­mātismam. Tikai tad izdosies efektīvs paņēmiens, nebūs jādomā, kur likt kāju vai roku un kā pagriezt ķermeni.
IESILDĪŠANĀS
Iesildīšanās ir treniņa nodarbības nepieciešama sastāvdaļa. Tās uzdevums ir sagatavot ķermeni intensīvam darbam; paātrināt asinsriti, plaušu darbību, padarīt elastīgas locītavu saites, lai izsargātos no iespējamām traumām. Tā kā grupās visiem audzēk­ņiem fiziskā sagatavotība, veiklība, lokanība, spēks u. e. īpašības nav vienādi izkoptas, iesildīšanās veids atkarībā no treniņa rak­stura var mainīties. Iesildīšanās pirms parastā treniņa atšķiras no tās iesildīšanās, kāda nepieciešama pirms sacensībām, galveno­kārt ar intensitāti un ilgumu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties