Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:725836
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.05.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sākums
Ja jau esi nonācis šeit, pieņemu, ka Tu vēlies dredus sev vai vismaz vēlies mācēt tos taisīt. Draudzīgi pabrīdināšu, ka dredi nav ne frizūra, ne stils - tas ir dzīvesveids. Un ja nu mati reiz ir sapinkāti dredu līmenī, vaļā tos dabūt ir praktiski neiespējami. Dredi (nevis dredas, kā pokemoni tos mēdz saukt) nav iegūstami acumirklī, arī pēc uzķemmēšanas tiem būs nepieciešams apmēram mēnesis, lai tie iestāvētos un nostiprinātos.
Kas būs nepieciešams?
Lai pie drediem tiktu ir vajadzīgas sekojošas lietas: vismaz 20cm gari mati (citi saka, ka pietiekot arī ar 7, 10 un 15cm), 1 vai 2 labi draugi vai DreadMāsters. Daudz ēdamā un dzeramā labsajūtai, mūzikas un filmu laika kavēšanai, dredu veidošanas tūļu komplekts, ērts krēsls un milzum daudz pacietības. Tas viss vajadzīgs, jo priekšā gaidāmas garas un mokošas stundas. Zem maģiskā atslēgas vārda tūļu komplekts slēpjas pareizā dredu ķemme, kuru var nopirkt jebkurā zooveikalā un tā ir domāta suņu ķemmēšanai. Labākās ir ar smalkiem sariem, stingras. protams ka metāla, ar koka rokturi. Tici man, viena ķemme kalpo 2-3 galvu sadredošanai un nav patīkami ja tā izbeidzas nelaikā. Ar plastmasas ķemmi rokā mēs varam tikai droši iet uz zooveikalu, jo nekas prātīgs nesanāks. Vēl noderīgas var izrādīties matu gumijas un matu sprādzes (aka krabji), ar ko saturēt matus un atšķirt jau gatavos dredus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties