Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:269830
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.10.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Apgalvojiet : „Es esmu vesels,” vai: „Es esmu gudrs.” Pozitīvajam apgalvojumam jābūt tik spēcīgam, lai tas pilnībā izspiestu jebkuras neapzinātās, drosmi laupošās negatīvās domas – kaitnieces, kas čukst: „Muļķi, tu nekad negūsi panākumus! Tu esi neveiksminieks; gurība nav tev domāta.” Jums skaidri jāzina, ka īsā laikā spējat materializēt visu ko tiešām vēlaties iegūt.
Praktizē’jot pozitīvos apgalvojumus un domas, garīgajam skolniekam jābūt nelokāmi pacietīgam. Ticiet, ka esat piedzimis vesels, ticiet, ka esat piedzimis pārticībā, ticiet, ka esat piedzimis gudrs.
Mainiet savu domu virzību - iznīdējiet visus negatīvos garīgos paradumus. Aizstājiet tos ar veselīgiem, drosmīgiem domāšanas paradumiem un ar nesatricināmu pārliecību īstenojiet šos paradumus ikdienas dzīvē.

Ikviens pēc savas gribas var materializēt pamatotas vajadzības, ja koncentrējas uz tam neatlaidīgi, droši , ar ticību Dievam un sev. Mentālā efektivitāte ir atkarīga no koncentrēšanās mākas.
Apgūstiet zinātnisko koncentrēšanās metodi. Tā palīdzēs novērst uzmanību no niekiem un konkrētā brīdī koncentrēt to uz vienu objektu. Ar koncentrēšanās palīdzību jūs varat izmantot neizmērojamo prāta, domu spēku, lai īstenotu savas vēlmes un aizslēgtu visas durvis, pa kurām var ienākt neveiksmes. Visiem veiksminiekiem ir piemitusi spēja intensīvi koncentrēties; viņi ir pratuši iedziļināties problēmās un rast pareizā risinājuma pērli.

Īstenot kādu domu, izmantojot dinamisku gribasspēku, nozīmē domār par to tik ilgi, līdz tā pamet smadzenes un materializējas. Ja jūsu gribasspēks nemitīgi turpina šādi attīstīties, ja ar gribasspēka palīdzību spējat izdziedināt citus un kontrolēt savu likteni, varat pavēlēt kalnam : „Meties jūrā!” – un tā tiešām notiks. Cik daudz jūs spējat paveikt!

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1362473
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties