Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:350201
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.02.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pirms darba veikšanas es pieņēmu, ka līdzcilvēki ikdienā neaizdomājās un pat nepievērš uzmanību tam, kas ir domas, kāpēc tās ir vajadzīgas, ko tās dod un, ka pastāv dažādi domu veidi, tāpēc mana darba mērķis bija pašam vairāk izzināt domu veidus un to ietekmi uz indivīdiem, lai, ja ne vairumam, tad vismaz tuvākos cilvēkus spētu par to informēt un ieinteresēt.
Lai to sasniegtu bija jāveic sekojoši uzdevumi: jāiegūst dati par domu veidiem, to funkcijām. Kā domas ietekmē apkārtējo vidi un sevi pašu. Ko varam un nevaram panākt ar domu spēku.
Metodes, ko izmantoju darba izpildē bija dažādu informatīvu materiālu: grāmatu, žurnālu, interneta mājas lapu izpēte un analizēšana.
Rezultāti pārsteidza mani pašu, jo vairāk vai mazāk ar šādiem pamatprincipiem biju vadījies pats savā dzīvē.
Pēc paveiktā, secinājumi ir sekojoši- mani pieņēmumi apstiprinājās, jo līdzcilvēki ikdienā neaizdomājās un pat nepievērš uzmanību tam, kas ir domas, kāpēc tās ir vajadzīgas, ko tās dod un, ka pastāv dažādi domu veidi. To secināt nebija grūti pēc pirmajās pārrunām un diskusijām ar dažāda vecuma cilvēkiem. Tāpēc būtu nepieciešams šim tematam pievērst lielāku uzmanību arī skolās, sīkāk informēt un ieinteresēt, lai vēlme pēc domu izzināšanas radītos jau jaunībā, nevis tikai pēdējos dzīves gados, kad vairums jau palaists vējā.
Neatkarīgi no tā, vai TU esi māte vai tēvs, puisis vai meitene, informācija, kas lasāma manā zinātniski pētnieciskajā darbā, ir nevis vienkārši noderīga, bet gan vajadzīga TEV, izlasi un padomā par to!…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties