Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:576028
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.05.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Savā darbā es centīšos pastāstīt par darbībām, kas būtu jāzina, lai mēs varētu pilnvērtīgi strādāt ar datoru. Tās būtu tās lietas, kas jāzina, kad datoram ir kādas problēmas, ja ir nepieciešams vairāk vietas. Mans darba uzdevums ir saprotamā valodā sniegt ieskatu šajos jautājumos ikdienas datora lietotājam, un tas var būt jebkurš cilvēks, gan skolnieks, gan skolotājs, gan parastais mirstīgais. Vēl arī man ir nepieciešams savākt pietiekami daudz un labus literatūras avotus.

Formatēšana

Esat izmēģinājis visu – diagnostikas programmas testus, nozīmīgo failu nomaiņu, pat Baha sonātes atskaņošanu uz datora. Tomēr dators joprojām "slimo" ar vismaz vienu nepanesamu kaiti. Ja tā ir pārāk dziļa vai neskaidra, lai varētu to izlabot ar nelielu niekošanos, tad ir pienācis laiks visu no cietā diska nodzēst un uzinstalēt no jauna.

Tīrs slānis
Lai sāktu jaunu dzīvi, jūs nevarat vienkārši nodzēst un tad pārinstalēt Windows 98 un visas programmas. Pastāvīgas datora problēmas rodas no bojātas failu izvietojuma tabulas (FAT – File Allocation Table – failu satura rādītājs, ko Windows 98izmanto failu atrašanās vietas noteikšanai vai bojātu sektoru norādīšanai uz diska). Scandisk vai līdzīga palīgprogramma dos ziņu, kad failu izvietojuma tabulā (FAT) izcēlies ugunsgrēks: informējošie pavedieni ietver failu vai direktoriju nosaukumus, kurus nevar izlabot ar ScanDisk un kurus nevar atvērt vai nevar nodzēst.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1160351
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties