Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:514521
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Jēdzieni    4
2.  Sociālās reklāmas – CSDD    6
3.  Ceļmalu reklāmu ietekme    8
  Secinājumi    11
  Pielikums    12
  Izmantotā literatūra    14
Darba fragmentsAizvērt

Ievads

Mūsdienu informācijas pārpilnajā vidē ar reklāmām mēs sastopamies jebkur – masu medijos, pieturās, uz informācijas stabiem, sabiedriskajā transportā, arī šoseju malas rotā lieli plakāti. To izmanto uzņēmēji, lai pēc iespējas efektīvāk izreklamētu savu preci. Vislielākās reklāmas ir sastopamas tieši ceļmalās, jo tās rotā lieli plakāti ar reklāmām. Šis reklāmas ir efektīvas, jo sēžot ,piemēram, sastrēgumā, cilvēki var pētīt tās, bet ir arī liels mīnuss - tas novērš autovadītāja uzmanību. Šis fakts, diemžēl, priekš reklāmu licējiem ir vienaldzīgs, jo katrs domā tikai par to, kā popularizēt savu preci. Beidzot, par to ir iedomājusies Satiksmes Ministrija, kas ir sākusi likt ierobežojumus, lai reklāmas nebūtu tik uzkrītošas un tik ļoti nenovērstu satiksmes dalībnieku uzmanību. Šī informācija tiek iztirzāta dažādos medijos, un spriežot pēc šo rakstu daudzuma interneta portālos un dažādās privātās mājas lapās - cilvēki nav vienaldzīgi pret to un ir ļoti ieinteresēti. Tās būs nozīmīgas pārmaiņas ne tikai auto vadītājiem, bet arī sabiedrībai un galu galā uzņēmējiem, kas šādā veidā reklamē savu preci, jo būs jāievēro daudz dažādi nosacījumi un izvietot kārtējo reklāmu ceļa malā nebūs tik viegli.
Tieši šo iemeslu dēļ mēs izvirzām teoriju – ceļmalu reklāmas novērš autovadītāju uzmanību un var izraisīt nelaimes gadījumus. Šajā darbā mēs centīsimies pierādīt mūsu izvirzīto teoriju. Mēs izveidojām anketu un aptaujājām respondentus dažādās vecuma grupās, lai uzzinātu reālo situāciju, kas valda uz ceļiem un, lai pierādītu mūsu teoriju vai tieši pretēji – apgāztu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties