Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:727325
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Tekstā lietojamie saīsinājumi    5
  Ievads    6
  Ievads WAPā    10
  WWW modelis    11
  WAP modelis    12
  WAP tīkla uzbūves modelis    14
  WAP arhitektūras sastāvdaļas    14
  Kāpēc izvēlēties WAP    16
  Ieguvumi, ko dos WAP    17
  WAP nākotne    18
  Secinājumi    19
  Izmantotā literatūra    20
Darba fragmentsAizvērt

Šī darba mērķis ir iepazīstināt ar bezvadu lietojuma protokoliem (WAP), kuri nodrošina brīvu piekļuvi vispasaules tīklam. Mūsdienās arvien lielāka nepieciešamība rodas pēc tādiem komutācijas līdzekļiem, kuri varētu nodrošināt piekļuvi informācijai neatkarīgi no vietas, kur jūs atrodaties. Tieši tāpēc pasaulē tika izveidots WAP Forums, kurš izstrādāja standartus, kuri ir balstīti uz esošajiem servisiem un tīklu tehnoloģijām. Pateicoties šīm tehnoloģijām mobilo iekārtu īpašnieki varēs piekļūt vispasaules tīklam, sūtīt attēlus, īsus video klipus un izmantot daudzus citus piedāvātos servisus un tas viss ir iespējams izmantojot parastu mobilo telefonu vai peidžeri. Paredzams, ka WAP tehnoloģijas ieņems lielu lomu mūsu dzīvē, jo tās daudzveidos mums pieejamo informācijas klāstu.
Mūsdienās nozīmīgu lomu ieņem arvien jaunas tehnoloģijas, tāpēc zinātnieki cenšas radīt jaunus risinājumu, lai apmierinātu sabiedrības pieprasījumu pēc modernām un ērtām iekārtām. Paredzams, ka multimediju ziņojumu pakalpojums visai drīz ieņems galveno vietu bezvadu ziņojumu biznesā un kļūs par vienu no mobilās informācijas sabiedrības veidotājiem. Tas ir nozīmīgi tādēļ, ka aizvien vairāk personālo informācijas pārraižu notiks bezvadu tīklā, tāpēc daudzas mobilo komunikāciju ražotājfirmas ir nolēmušas attīstīt atvērtās platformas, kuras dod iespēju labāk pielāgoties tirgus vajadzībām un stimulēs tā izaugsmi.
Multimediju ziņojumu pakalpojumi ir visdaudzpusīgākais ziņojumu pakalpojums, un tas ir dabisks īsziņu (Short Message Service-SMS) un grafisko ziņojumu (Picture Messaging) turpinājums. Līdztekus balss un teksta pārraidei abonementi var apmainīties ar vizuāliem ziņojumiem. Ar multimediju ziņojumu palīdzību parastās īsziņas iespējams savienot ar daudz bagātīgākiem satura veidiem: fotogrāfijām, attēliem, balss klipiem un galu galā- arī ar video klipiem. Turklāt ziņojumus varēs sūtīt ne tikai no viena mobilā telefona uz otru, bet arī
no mobilā telefona uz e-pastu un nedaudz tālākā nākotnē- arī no e-pasta uz mobilo telefonu. Tās ir pilnīgi jaunas un satraucošas iespējas, it īpaši personu savstarpējā komunikācijā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties