Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:181107
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ar agrīno autisma sindromu ir saistīti īpaši bērnu attīstības traucējumi , kas diemžēl ved bezizejā viņu tuviniekus. Šī problēma ir ļoti slikti izpētīta un uz daudziem jautājumiem pagaidām atbilžu nav, kas savukārt apgrūtina apmācības procesus, audzināšanu un šādu bērnu koriģēšanu. Ģimenēs kurās parādās šādi bērni , rodas neskaitāmi jautājumi. Kā tad ar viņu kontaktēties? Kā viņu audzināt? Kādā veidā un kādā skolā viņu apmācīt? Šie un daudzi citi jautājumi rodas, aptuveni divdesmit no katriem 10 tūkstoš, bērnu ģimenēm. Tieši tik bieži ir sastopamas, bērnu autisma un citu psihisku traucējumu, izpausmes – gadījumu , kuros nepieciešams vienots izglītojoš piegājiens apmācībā un audzināšanā. Piekam autisms biežāk ir sastopams tieši puisīšiem, aptuveni 4 reizes biežāk nekā meitenēm.

Terminu autimsms (grieķu: αὐτός , autos – pats) 1912. gadā ieviesa E. Bleilers (Bleuler), lai apzīmētu īpašu domāšānas veidu, kurš tiek regulēts ar cilvēka emocionālajām vajadzībām un nav atkarīgs no realitātes. Tā ir psihiska anomālija , kura galvenokārt sastāv no bērna subjektīvas izolācijas no ārējās pasaules. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties