Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:897510
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.05.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai noteiktu vārda nozīmi, atbilstību cilvēka raksturam, kā arī ar vārda palīdzību nolasītu informāciju par šo cilvēku, ir nepieciešams ņemt talkā gan astroloģiju, gan numeroloģiju, un vēl labāk, ja mums ir zināšanas arī kabalistikā. Astroloģija mums nepieciešama, lai noteiktu planētas, to ietekmi uz vārdu saistībā ar cilvēka dzimšanu, kā arī tajos gadījumos, ja nepieciešams skatīt personīgo horoskopu.
Tehniski, lai noteiktu vārda atbilstību vajadzīgi cilvēka dzimšanas dati (gads, mēnesis, datums, laiks un pilsēta kurā cilvēks dzimis) un vārds vai vēl labāk vairāki (3-5). Jābūt astroloģiskai sakritībai starp dzimšanas datiem un vārdu saistībā ar planētām. Tas nozīmē, ka katrs burts cilvēka vārdā atbilst noteiktam skaitlim. Katru vārdu saskaitot skaitļus var summēt nonākot līdz viencipara skaitlim. Līdzīgi saskaita arī dzimšanas datus, summējot tos. Rezultātā iegūtie skaitļi ir cilvēka būtības noteicēji. (Pirmais iegūtais skaitlis norāda reālo uz šo brīdi, otrais vēlamo, kā ir lemts). Katram skaitlim savukārt, atbilst sava planēta. Svarīgi, lai abi iegūtie skaitļi nebūtu pretrunā viens ar otru un ar planētām, kuras cilvēka horoskopā ir noteicošās.
Vieglāk izskaitļot kurš vārds der, ja apskatīšanai tiek iesniegti vairāki vārdi, nevis, ja jāizvēlas no visiem kalendārā esošajiem vārdiem kāds noteikts.
Pitagors teicis, ka visas lietas var iedomāties kā skaitļus. Arī burti un skaņu simboli līdzīgi kā skaitļi ietekmē cilvēku, ietver sevī slepeno kodu. Vārdu sakot, vārds un tā īpašnieks ietekmē viens otru, tāpēc tik svarīgi, lai vārds harmonētu ar tā ‘’valkātāju’’.
Svarīgi, ko tieši mēs vēlamies uzzināt, bet jo vairāk ir izejošās informācijas, jo, protams labāk. Lai noteiktu vārda atbilstību var neizmantot personīgo horoskopu, bet tomēr to sastādot, var redzēt kā izvēlētais vārds saskan ar cilvēka raksturu, talantiem un sūtību uz Zemes. Nevar, piemēram, cilvēkam ar vāju raksturu piešķirt vārdu, kurš uzliek it kā sava veida sūtību vai slogu. Viens no tādiem ir vārds Aleksandrs.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties