Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:115530
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.04.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Sievietēm ļoti svarīga ir kosmētika, matu sakārtojumus kā arī aksesuāri. Tas viss viņu ārējam tēlam piešķir individualitāti un pievilcību. Turpretim franču vīrieši rotaslietas un odekolonu parasti lieto daudz retāk nekā citās latīņu kultūras zemēs.
Par spīti senajam mītam, ka franči katru dienu mēdzot mazgāties vannā, ūdensvads un kanalizācija Francijā ir plaši ieviesti samērā nesen. Neaizmirstiet, ka tradīcijas veidojas daudzu gadsimtu gaitā (kad centrālās apkures vēl neija, stindzinošas ziemas vidū, saslapināt ķermeni bija daudz kaitīgāk nekā nemazgāties ilgu laiku). Tomēr rūpes par to, kā novērst ķermeņa svīšanas izraisītās sekas, galu galā nemaz nav tik lielas. Daži franči uzskata, ka amerikāņu mānija ķermeņa aromātu neitralizēt ar dezodorantiem vai šampūniem un odekoloniem ir pārspīlēta.[1]
Uzzinot un izpētot piesaistošo, nopietno un interesanto franču attieksmi pret to ārējo izskatu man top skaidrs kādēļ atpazīstamākie un ekstravagantākie modes dizaineri nāk tieši no viņu zemes. Manuprāt, mums latviešiem nenāktu par ļaunu ņemt piemēru no francūžiem tieši krāsu izvēles ziņā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties