Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:129809
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.09.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dažādi konflikti, sadursmes, strīdi un nesaskaņas starp atsevišķiem indivīdiem, indivīdu grupām, valstīm un konfesijām vienmēr ir pastāvējušas un turpina pastāvēt arī mūsdienās. Vienīgi atšķirība ir šo sadursmju apmēros, respektīvi, vai šis strīds vai sadursme sava apmēra rezultātā iegūst starptautisku uzmanību vai arī tas tā arī paliek nepamanīts. Konflikti, ka netiek atrisināti īsā laika periodā, bet ilgst vairākus mēnešus un pat gadus, kas prasa daudz upuru, kuru atrisināšanai nepieciešama ārvalstu palīdzība, šādi konflikti tiek uzskatīti par “karstajiem punktiem”. Šajos punktos ir grūti paredzēt notikumu attīstību, šajos punktos situācija ir ļoti nestabila, cilvēki nevar justies droši par sevi, par savu dzīvību un drošību. Lielākā daļa valstu parasti saviem pilsoņiem iesaka atturēties no to valstu apmeklējuma, kuras pieskaita pie “karstajiem punktiem”. Mūsdienās pasaulē ir vairāki “karstie punkti” – Irāka, Čečenija, Sudāna, kā arī Afganistāna.
Afganistāna ir valsts Centrālajā Āzijā. Kaut arī pamatā Afganistāna tiek uzskatīta par Centrālās Āzijas daļu, dažreiz to pieskaita Dienvidāzijas vai Tuvo austrumu reģioniem, jo tai ir ciešas kultūras, etnolingvistiskas un ģeogrāfiskas saites ar vairumu no tās kaimiņiem. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties