Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,66 (19%)
Cena ar atlaidi*:
2,83
Pirkt
Identifikators:138398
Vērtējums:
Publicēts: 04.04.2011.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Wine – an alcoholic beverage, typically made of fermented fruit or berry, mostly grape, juice
Alcohol content of wine is from 5,5 to 14%

Harvesting
Harvesting - the picking of grapes
Normally grapes are ready for harvest in mid-September
Grapes are either harvested mechanically or by hand.

In the winery grapes are sorted, leaving only the ones with the highest quality
Stalks and seeds are removed.

Crushing - the process of gently squeezing grapes and breaking the skins to start to liberate the contents of the grapes.

Pressing - the act of applying pressure to grapes or pomace in order to separate juice or wine from grapes and grape skins.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Winemaking”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/138398

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties