Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:279610
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Windows 7 ir vienkāršāks, lai gan no sākuma var šķist savādāk. Windows 7 ir noņemtas tās Windows komponentes, kuras reti tiek izmantotas. Arī instalēšanas process ir patīkamāks, cilvēku vairāk nemulsina failu sistēmas izvēlēšanās. Visu svarīgo operētājsistēma veic pati.
Mājās, kā darbstaciju, es noteikti ieteiktu Windows 7. Windows 7 ir ātrāks, jaunā grafiskā vide ir ļoti vienkāršota, un, ja nav nepieciešamības mainīt kaut ko datora uzstādījumos un drošībā, tad strādāt ar Windows 7 ir ērti.
Windows XP, pēc manām domām, ir daudz vieglāk nomainīt sistēmas uzstādījumus. No otras puses, tas ir bīstamāk, jo ne visi saprot, kā pareizi ir jāmaina, piemēram, drošības uzstādījumi, un var sanākt tikai sliktāk.
Ja ir ilgi strādāts ar Windows XP, tad ir grūti pierast pie Windows 7. Sākumā ir grūti pierast pie jaunā izkārtojuma, manāmi atšķiras grafiskās saskarnes uzstādījumi. Atšķirībā no Windows XP, jaunajā Windows 7 ir Libraries (bibliotēkas), kurā var apvienot gan dokumentus, bildes, video, mūziku, kā arī izveidot pats savu bibliotēku. Tas Windows 7 lietošanu padara tikai vienkāršāku.
Lai Windows 7 labi un ātri strādātu ir nepieciešams lielāks RAM, nekā Windows XP. Gandrīz visiem Microsoft izstrādājumiem ir liels mīnus – tie ir dārgi. Ja vēlies ko uzlabot, ir jāmaksā.
Microsoft izstrādā jau arī Windows 8, tam ir pieejama beta versija. Šis Windows ir vairāk piemērots planšetdatoriem. Tā grafiskā saskarne ļoti atšķiras no visām iepriekšējām Windows versijām.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties