Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Subkultūra emo
Faila izmērs:
1042 KB
Identifikators:

960205

 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Frizūra. Aksesuāri
Mati ir melni vai tumši tumši brūni vai arī košās violeti-rozā, blondi. Un katram emokidam čolka pāri visai sejai (parāda, ka emokidi ir atvērti pasaulei tikai uz pusi). Mati ir izspūruši, tiek lietoti speciālie līdzekļi emo hairstyle. Matos parasti ir bantītes vai krāsainas sprādzes.

Meikaps ir kā meitenēm, tā arī zēniem. Seja ir bāla, bet acis izceltas, tā emokidi pasvītro savas dvēseles emocionālo stāvokli. Pieņemami ir pīrsingi un tuneļļi (tā emo parāda,ka nebaidās no sāpēm).

Mūzika
Mūzikas izcelsme ir strīdīgs jautājums, jo pastāv dažādas versijas. Citi domā, ka tas ir pankroka paveids (salīdzinoši melanholisks).Vēl kāds ir pārliecināts, ka tas ir hārdroks ar saglabātu skanējumu, taču mainītu tekstu tematiku, vēl kāds domā, ka tas ir pārveidots indi. Taču galvenokārt šis mūzikas stils atšķiras ar raudām, kliegšanu, čukstiem, vaidēšanu, spiedzieniem. Dziesmu teksti lielākoties ir par netaisnību, nelaimīgu mīlestību, cietsirdīgu pasauli. Pārsvarā grupas, kas spēlē šāda stila mūziku, pārstāv jaunieši, arī Tokio Hotel ir to skaitā. Ja vēlaties iepazīt šo mūzikas stilu, iesaku noklausīties My Chemical Romance, From first to Last, From Autumn to ashes, Billy Talent, At the Drive-in, Cable Car Theory, Cursive, Dead Pop club, Jimmy Eat World, The Mars volta.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties