Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,45 (15%)
Cena ar atlaidi*:
2,54
Pirkt
Identifikators:858757
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Saharozes uzbūve.
Veidota no glikozes un fruktozes cikliskajām formām.
Saharozes hidrolīzes produkti-glikoze, fruktoze.
Saharozes ūdens šķidrums hidrolizējas ļoti lēni, šo procesu veicina skābes klātbūtne.
Saharoze + H2 H+ Glikoze+Fruktoze.
Saharozes iegūšana(cukurrūpniecība).
Cukurfabrikas Latvijā:
Jelgavā kopš 1926. gada.
Jēkabpilī kopš 1932. gada.
Liepājā kopš 1933. gada.
Cukura ieguve no cukurbietēm:
Sulas iegūšana.
Sulas attīrīšana.
Sulas iztvaicēšana.
Cukura attīrīšana.
Saharozes fizikālās īpašības:
Bezkrāsaina kristāliska viela.
Ar saldu garšu.
Karsē 150 oC temperatūrā-kūst, dzeltē, veidojas caurspīdīga amorfa masa.
Augstākā temperatūrā-kļūst brūna un pārvēršas karamelē.
Pēc tam masa pārogļojas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,63 €
Materiālu komplekts Nr. 1114271
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Saharoze”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/858757

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties