Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:131671
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sortimenta klāsts uzņēmumā
Hanzas maize
Sendviču graudu maize
"Klasiskā" rudzu un saldskābmaize
"Tostē" tostermaize
“Pļavas" maize
Porcijveida maize
Trakās Maizītes
Sveiks un Vesels “Veselības maize”
"Meldera" maize
Kviešu maize
„Etnia” Pasaules labākās maizes
RAŽOŠANAS TEHNOLOĢISKĀ PROCESA SHĒMA
Dozēšana – izejvielu salveršana
Mīklas mīcīšana
Mīklas dalīšana
Mīklas formēšana
Galējā uzraudzēšana
Cepšana
Dzesēšana
Maizes tarošana.
Maizes svarīgākās izejvielas
Dzelzs, tam ir būtiska loma asinsrites procesos;
Kālijs , nodrošina ūdens apmaiņas procesus, sirdsdarbības un asinsspiediena regulāciju;
Magnijs, nepieciešams muskuļu darbībai un enerģijas izmantošanai šūnās;
Fosfors, nozīmīgs vielmaiņas procesos, nepieciešams kauliem un zobiem.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties