Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,48 (16%)
Cena ar atlaidi*:
2,51
Pirkt
Identifikators:785238
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Literatūras avotos nav atrodami pētījumi, kuros efektīvi tiktu mērīts nepieciešamais sēra līmenis cilvēka vai dzīvnieku organismos. Visos vielmaiņas pētījumos par šo tēmu (pat tajos, kuri orientēti uz sēra aminoskābju nepieciešamību) tiek pētīts slāpekļa līmenis, nevis sēra līmenis.
Daži medikamenti, kā, piemēram, acetaminofēns (kuru bieži lieto locītavu slimību gadījumos), izdaloties patērē daudz sulfāta.

Pārtikas produkti, kuri ir sēra avoti:
olas
zivis
jūras aļģes
jūras veltes
sieri
sīpoli
ķiploki
redīsi
galviņkāposti
mārrutki
tomātu sula

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Pētījums par sēru”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/785238

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties