Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:397691
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.11.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Apraksts   
  Iedalījums   
  Uzbūve   
  Darbības principi   
  Tehniskie parametri   
  Priekšrocības   
  trūkumi   
  Tehniskie parametri   
  Secinājumi   
Darba fragmentsAizvērt

Apraksts
Šis printeris spēj printēt augstas kvalitātes uzlīmes tikai pāris sekunžu laikā. Plug and Print funkcija – pieslēdzot iekārtu ar USB vadu savam datoram nav nepieciešams instalēt programmatūru, lai ar to darbotos. Pieslēdzot bezvadu, vai ar vadu datortīklam, printeri var lietot vairāki lietotāji. iPrint&Label funkcija dod iespēju drukāt tieši no iOS/Android mobilajām iekārtām.

Iedalījums

Siltumpārneses
Thermal Transfer jeb «siltumpārneses» metode ir tehnoloģija, kuru pielietojot termoprinteris ar termopārneses lentas palīdzību veic izdruku. Galvenā Thermal Transfer tehnoloģijas priekšrocība ir uzdrukas noturība un iespēja apdrukāt ne tikai papīra etiķetes, bet arī dažādu plastikāta materiālu etiķetes.
Tiešās siltumpārneses
Uzlīmju un etiķešu apdrukāšanai ar Direct Thermal jeb tiešās «siltumpārneses» metodi ir kad tiek izmantots speciāla termopapīrs ar kuru etiķetes tiek apdrukātas bez termopārneses lentas lietošanas. Uzdruka veidojas pateicoties speciālam uzlīmju materiālam, kas karstuma - termogalvas ietekmē maina iekšējo struktūru kā rezultātā veidojas melna izdruka.

Uzbūve
Darbības principi
Veidojot melnbaltu izdruku, lente tiek pilnībā pārklāta ar melno krāsu, ja izdruka krāsaina, tad lente tiek sadalīta 193 zonās, no kurām katra vēl 4 zonās – melnā, zilā, sarkanā un dzeltenā. Printera termogalviņa ar vienu soli var nodrukāt vienu rindu. Kad galviņa kustas pāri laukumiem, kur būtu jāatrodas attiecīgajiem punktiem, termogalviņa sāk darboties un uzklaj krāsu uz papīra. Krāsu sajaukšanās notiek, kad termogalviņa pārvietojas pa dažādākajiem lentes krāsu laukiem. Katru lentes laukumu termogalviņa var šķērsot tikai vienu reizi, tādēļ lente ir vienreiz izmantojama.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties