Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,33 (11%)
Cena ar atlaidi*:
2,66
Pirkt
Identifikators:615725
Vērtējums:
Publicēts: 10.11.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2015.g. - 2016.g.
Darba fragmentsAizvērt

,,Kungu” baltmaize
Sastāvdaļas: Kviešu milti, ūdens, rapšu eļļa, raugs, cukurs, vājpiena pulveris, pārtikas ražošanas sāls, miežu iesala ekstrakts.

Uzturvērtība
100 g produkta satur : enerģisko vērtību 271kcal taukus 3,5 g (tostarp piesātinātās taukskābes 0,3 g), ogļhidrātus 50,2 g (tostarp cukurs 4,2 g), olbaltumvielas 8,4 g, sāls 1,2 g, šķiedrvielas 2,8 g.

Secinājumi
Manis izvēlētajā produktā ,,Kungu’’ baltmaize bija veselībai kaitīgu vielu
Jogurtā ,,OGA’’ bija alerģisku reakciju izraisoša viela, tā bija krāsviela karmīns.

Autora komentārsAtvērt
Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Pārtikas produktu iepakojumu izpēte”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/615725

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties