Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:549017
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.02.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienu uzglabāšana
Lai nodrošinātu temperatūru:
karstos ēdienus uzglabā slēgtos marmītos temperatūrā, kas nav zemāka par 60 ºC;
aukstos ēdienus, saldos ēdienus un konditorejas izstrādājumus ar pildījumiem (krēma,olu, biezpiena, gaļas u.tml.) uzglabā aukstumiekārtās (aukstumvitrīnās) temperatūrā, kas nav augstāka par 5 ºC. Ja aukstumvitrīnā temperatūra ir 10–12 ºC, tad produktu uzglabāšanas ilgums ir līdz vienai stundai;
saldētus ēdienus uzglabā saldētavā temperatūrā, kas nav augstāka par - 18 ºC.
Atsevišķus produktus, piemēram, restorānā gatavotus saldējumus, var uzglabāt temperatūrā, kas nav augstāka par - 12 ºC (parasti ne ilgāk kā vienu nedēļu).

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties