Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:178030
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tagad esmu ar jums visiem sasveicinājusies, mēs visi esam mazliet ievingrinājušies un noteikti esam gatavi darboties tālāk.Tātad, varbūt jūs varētu mūsu jaunajai draudzenei fejai pastāstīt,kāds šobrīd ir gadalaiks?(mudina atbildēt un gaida no bērniem atbildi)
Jā,tieši tā! Malači bērni! Un kas rudenī parasti notiek ar kokiem? Kur paliek visas lapas? Jā tieši tā – nokrīt! Un, kas parasti palīdz lapām ātrāk nokrist un nopūš tās? Kas tas ir? Jā pareizi, - tas ir vējš.
Un kādā krāsā koku lapas ir rudenī? Jā,bet vai tikai dzeltenā?Pareizi,ir arī sakranas. Bet kurš koks visu gadu ir zaļš? Mēs Ziemassvētkos parasti to rotājam. Jā,tā ir egle.
Tagad es jums parādīšu dažus attēlus. (parāda attēlus ar dažādiem kokiem.piem.egle,kļava,bērzs,ozols) Un tagad sakiet man, kas redzams attēlos-Vai tie ir krūmi? Vai tās ir puķes? Kas tie ir? Jā,pareizi tie ir koki.
Pēctam mēģina noskaidrot kas tie ir par kokiem,uzdodot jautājumus bērniem. - Kura varētu būt kļava,kura egle,kurš bērzs un kurš ozols?
Tad bērniem katram iedod pa vienai no katra koka lapām,čiekurus un egļu zariņus.Un uz lapas uzzīmētus visus četrus iepriekš nosauktos kokus un aicina nolikt attiecīgo lapu,čiekuru vai egles zariņu pie viņuprāt attbilstošā koka.Vēlāk ar bērniem pāarrunā,kas atrodas pie pareizā koka un kas nē, atkārtojot koku nosaukumus.
Tā bērni varbūt tagad mazliet pakrāsosim? Tā kā mūsu draudzenei fejai kokā vairs nav nevienas lapas,bet viņa vēl pat nebija paspējusi lāgā papriecāties par rudens krāšņi sakrāsotajām lapām, tad varbūt mēs viņu pamēģināsim pārsteigt un iepriecināt? Viņa mums noteikti būs būs ļoti pateicīga .

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties