Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:842536
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.01.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Priekšlikumi:
1. Viesu mājas „Dridži” vadībai jāizstrādā mārketinga informācijas sistēmas, speciāla dokumentācija drukātā vai elektroniskā veidā, kura iekļautu informāciju par konkurentu cenām, pakalpojumiem, par lauku tūrisma attīstības tendencēm Latvijā un Pasaulē, tas palīdzēs uzņēmumam paaugstināt savas iespējas, piemēram, paaugstināt konkurētspēju. 2. Uzņēmuma „Dridži” vadītājai jāpēta savu klientu vēlmes un vajadzības, lai apmierinātu tās un darīt to tā, lai tas nekaitētu uzņēmumam, līdz ar to uzņēmuma „Dridži” vadītājai jāizstrādā aptaujas anketas, un jāpiedāvā tās aizpildīt katram klientam pirms izbraukšanas no viesu mājas, lai labāk iepazītos ar klientu vēlmēm un atsauksmēm par uzņēmuma darbu.
3. Uzņēmuma „Dridži” vadītājai uzņēmuma mājas lapā jāizveido saviem klientiem atsevišķo nodaļu, lai viņiem būtu iespēja izteikt gan sūdzības, gan vēlēšanas, gan ieteikumus, tas palīdzēs uzņēmumam labāk saprast klientu vēlmes un novērtēt uzņēmuma stāvokli.
4. Uzņēmuma „Dridži” vadītājai, lai nepazaudētu esošo klientus, kuri pusgada laikā ierodas viesu mājā 3 reizes, jāpiedāvā īpašas atlaižu programmas, piemēram, izstrādāt pastāvīgiem klientiem kartes ar 15% atlaidi visām precēm un pakalpojumiem.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties