Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,57 (19%)
Cena ar atlaidi*:
2,42
Pirkt
Identifikators:748211
Vērtējums:
Publicēts: 12.05.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011.g. - 2011.g.
Darba fragmentsAizvērt

Maizes veidi.
Kviešu maize. (Baltmaize)
Kviešu–rudzu maize. (Saldskābmaize)
Rudzu maize.
Rudzu – kviešu maize. (Formas maize jeb “ķieģelītis)
Pilngraudu maize.
Speciālās maizes.

Maizes sastāvdaļas.
Vienas maizes šķēles sastāvā ietilpst šādas uzturvielas:
Ogļhidrāti (45-50%)
Nodrošina spēku un enerģiju.
Ūdens (35-40%)
Šķiedrvielas (4-9%)
Attīra organismu, uzlabo asinsriti, veicina kuģa darbību.
Apēdot dienā 2 šķēles rudzu maizes, tiek uzņemts 55% nepieciešamu šķiedrvielu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Maize - ikdienas pamatēdiens”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/748211

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties