Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:545865
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.01.2021.
Valoda: Angļu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Interesting facts
Only 5% of world population eat Rye Bread
Latvians are a nation of foragers.
Latvia's richest tables were covered in autumn and winter festivals – after harvesting: Martins, Christmas and New Year's Eve.
Our kitchen stands out among other crops, because cereal dishes, legumes, garden and wildfood, meat, game and fish are always brought to the public.
Latvian festival dishes are traditionally gentle, without sharp spices. Mainly onions, garlic and caraway are used to improve the taste, honey for sweetening.

Interesting facts
There is a cock or a goose for the Martie feast, which is a donation to Martin, a horse trustee. The roast of Martie bird is enriched with potatoes, sautéed cabbage and fried apples.
Traditional Latvian Christmas food is a pig roast with oven-fried potatoes, kills, turnips, beetroot, as well as cajoled cabbage.
Beer, curd and buttermilk have always been traditional drinks during Christmas.
In the old Latvian faiths, twelve meals should be eaten on New Year's Eve, so that all the months will be successful next year.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties