Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:736421
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2010. gada februārī sākās jaunais LNT realitātes šovs O!Kartes akadēmija.
Par šova „O!Kartes akadēmija” uzvarētāju kļuva spēcīgās balss īpašniece un radošu skatuves priekšnesumu autore Samanta Tīna Poļakova no Tukuma. Viņa ieguva balvu - iespēju trīs mēnešu garumā mācīties Londonas mūzikas skolā „Tech Music School”. 

2011. gada rudenī LNT saviem skatītājiem, piedāvāja sekot līdzi talantīgu jauniešu gaitām un centieniem iekarot skatuvi šovā O!Kartes skatuve Dzimuši mūzikai. Atlase jaunajam talantu šovam noritēja divās kārtās - uz pirmo atlasi Latvijas Māklas akadēmijā ieradās daudzi cilvēki no kuriem žūrija atlasīja 39 talantīgākos, kuri turpināja cīnīties par dalību šovā kinopilsētiņā Cinevilla. Tikai nokļūstot kinopilsētiņā, potenciālie dalībnieki uzzināja, ka šovā nepiedalīsies individuāli kā solisti, bet kopā ar citiem šova dalībniekiem veidos muzikālus projektus un par vietu šovā cīnīsies komandās pa četriem cilvēkiem katrā.

Superfinālā par uzvaru un 25 000 latu vērtu reklāmas laiku TV kanālā LMK sacentās divas spēcīgākās šova grupas – „Jātnieki” un „4 Vēji”. Skatītāji ar telefonbalsojuma palīdzību lēma, ka šova laureāti ir grupa „Jātnieki”.

2012. gada janvārī 12 mūzikas talanti sāka ceļu pretī Latvijas šovu vēsturē nebijušam izaicinājumam – pirmo reizi jaunieši sacentās par galveno lomu īpaši radītā mūziklā.

Otrās sezonas superfinālā par galveno lomu mūziklā „Dzimuši skatuvei” sacentās divi superfinālisti – Mārtiņš Ruskis un Marta Ritova. Skatītāji telefonbalsojumā ar lielu balsu pārsvaru, uzvaru - ceļojumu divām personām uz Bulgāriju un galveno lomu mūziklā piešķīra Mārtiņam Ruskim.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties