Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,56 (16%)
Cena ar atlaidi*:
2,93
Pirkt
Identifikators:170523
Vērtējums:
Publicēts: 03.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Krēmus var iedalīt:
Sviesta krēmi,kuru gatavošanai var izmantot arī krēmiem domātos speciālos margarīnus.
Krēmi,ko gatavo no piena vai piena pārstrādes produktiem.
Olbaltuma krēmi
Sāļie krēmi

Sviesta krēmusn iedala:
Sviesta un iebiezinātā piena krēms
Sviesta un piena krēms «Šarlote»
Sviesta un olu krēms «Glassē»
Sviesta un augļu krēms
Sviesta un olbaltuma krēms

Pagatavojot pamata krēmusun pievienojot papildus piedeas: kakao pulveri,riekstus, var iegūt atvasinātos krēmus.

Olbaltuma krēmus iedala:
Pēc auksta paņēmiena gatavotais krēms.
Pē karstā paņemiena gatavotais krēms.
Zefīra un augļu olbaltuma krēmi.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/170523

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties