Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:967936
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 20 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Aromatizētās kafijas pupiņas
Apstrādes laikā pievieno aromatizātorus, kafija labi uzsūc
dažādus aromātus un smaržas. Šie aromāti pastiprina dabisko kafijas
smaržu -“Īru krēms”, “Lazdu riekstu aromāts”, “Jamaikas rums”. 

Maltā kafija
Ir dažādas maluma pakāpes:
rupjais malums (kā upes smiltis) - kafijas vārīšanai kannā, krūzē;
vidēji smalks malums (kā jūras smiltis) – kafijas gatavošanai kafijas automātā;
smalkais espresso malums -espresso kafijas automātiem;
ļoti smalkais malums (pulverveida) kafijas gatavošanai austrumnieku gaumē

Maltā kafija ar cigoriņu piejaukumu
Pievieno 20 % grauzdētu samaltu cigoriņu.

Šķīstošā kafija
Var iegūt divejādi:
1) iztvaicējot ūdeni pie augstas temperatūras
2) Izsaldējot

Kafija bez kofeīna
Kafijas pupiņas tiek atbrīvotas no kofeīna, bet pilnīgi izsūknēt kofeīnu nekad nevar, tāpēc arī kafijā bez kofeīna ir 3 – 4 % kofeīna. Tomēr tādu kafiju var lietot arī sirdsslimnieki. Kafijas garša un smarža nemainās. 

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties