Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:942352
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Hip-hopa dejas kļuvušas populāras ap 1970.gadu, Amerikā.
Hiphopa sacensības toreiz notika uz ielām, un hiphops tika iesaukts par "ielu dejošanu". Hiphopa kustības tiek balstītas uz mūzikas ritmu, ko apgūst pakāpeniski un ilgstoši. Hiphopa mūzikai ir ļoti daudz žanru, un pie katra žanra kustības atšķiras gan fiziskā, gan vizuālā ziņā. Hiphopa kultūra ir viena no visizplatītākajām pasaulē. Šai kultūrai pat piederas savs ģērbšanās stils.

Hip-hopa dejas ir daļa no hiphopa kultūras. Galvenā atšķirība hip-hop dejām no citu stilu dejām ir mācēšana vienlaicīgi atbrīvot savu ķermeni un nofiksēt to kādā konkrētā kustībā. Tas rada iespaidu, ka dejotājam nesagādā grūtības izpildīt kādas kombinācijas, jo viss notiek viegli, taču precīzi un enerģiski.
Hip-hop ir viens no daudzveidīgākajiem deju stiliem. Pastāv: popping, locking, house, old school, new style, krump, u.c. deju veidi, kas viss tiek pieskaitāms vienam stilam – hip-hopam. Turklāt mūsdienās ir ļoti aktuāls hip-hop Freestyle jeb improvizācija hip-hop stilā, kas būtībā neierobežo nevienu dejotāju, bet gan dod tam iespēju kustēties brīvi pēc savas izvēles mūsdienīgas mūzikas ritmā. Šis deju stils kā tāds pilnveido dejotāju, jo piedāvā tam milzīgu deju kustību klāstu, ko nepārtraukti var papildināt.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties