Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,42 (14%)
Cena ar atlaidi*:
2,57
Pirkt
Identifikators:136250
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.04.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kvalitāte
Labas kvalitātes vaniļas pākstīm jābūt:
Gludām,
Spīdīgām
Elastīgām,
Savukārt vaniļas cukuram - ļoti aromātiskam, bez tādas kā ķīmiskas blakussmaržas. Viskvalitatīvākajā vaniļas cukurā ir saredzami mazi tumši punktiņi, kas liecina, ka tas patiešām ir īsts.
Atšķirībā no kanēļa, vaniļa samazina apetīti, un speciālisti iesaka nēsāt līdzi paciņu ar vaniļas cukuru un brīžos, kad uzmācas nepārvarams izsalkums, to pasmaržot. Tas atturēs no pārēšanās.

Audzēšana
Mūsdienās vaniļu audzē Ceilonā, Dienvidamerikā, Madagaskarā, Meksikā, Karību jūras salās u.c. Viena no zināmākajām un kvalitatīvākajām ir meksikāņu, burboniešu vaniļa no Taiti.
Tirgū vaniļa nonāk kā tumšas pākstis vai kā pulveris, kas saberzts ar cukuru.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Garšvielu karaliene - vaniļa”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/136250

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties