Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,42 (12%)
Cena ar atlaidi*:
3,07
Pirkt
Identifikators:419499
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.09.2018.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Glossary   
  Food preservation   
  Food preservation methods   
  Food additives   
  4 food additives you should avoid   
Darba fragmentsAizvērt

4 FOOD ADDITIVES YOU SHOULD AVOID
Sodium nitrites
These additives help stabilize, color and flavor meat, and prevent harmful bacterial growth.

4 FOOD ADDITIVES YOU SHOULD AVOID
Sulphites
Avoid products listing sulfur dioxide, potassium bisulfite, sodium bisulfite or sodium sulfite on the label.

4 FOOD ADDITIVES YOU SHOULD AVOID
Trans fats
Eating trans fats increases your risk of developing heart disease and stroke. It’s also associated with a higher risk of developing type 2 diabetes.

4 FOOD ADDITIVES YOU SHOULD AVOID
Monosodium glutamate
This enhances flavour and texture in Asian foods, in soups and in other processed foods.

HOW TO AVOID UNHEALTHY ADDITIVES
Look to the farm. Fill up on fresh foods and minimize processed foods. Shop at your local farmer’s market.
Do frozen if you can’t do fresh. If fresh foods aren’t available or accessible where you live, choose frozen fruits and vegetables without any additives.
Be your own chef. Cook your own meals so you know what you’re eating. Avoid prepackaged, precooked meals.
Read the label. Check the list of ingredients before adding food to your grocery cart.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Food Additives”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/419499

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties