Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,51 (17%)
Cena ar atlaidi*:
2,48
Pirkt
Identifikators:794756
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Telpu plānošana ēdināšanas uzņēmumā
Kvalitatīvai ēdienu gatavošanai nepieciešamas telpas. Liela nozīme ir to daudzumam un izvietojumam. Būtiska ir arī darbinieku profesionalitāte, māka pareizi organizēt darba vietu un pašu darba procesu.
Telpas iedala divās lielās grupās:
Ražošanas telpas (paredzētas produkcijas ražošanai)
Tirdzniecības telpas (paredzētas apmeklētājiem, produkcijas realizācijai)

Ēdināšanas uzņēmumos ražošanas telpas aizņem daudz lielāku platību un ir apgādātas ar visa veida ēdināšanas uzņēmuma iekārtām, lai nodrošinātu visus tehnoloģiskā procesa posmus. Šo funkciju realizācijai uzņēmuma darbībā var izdalīt šādas specializēto telpu grupas:
Noliktavu telpas
Ražošanas telpas
Apmeklētāju apkalpošanas telpas
Dienesta telpas
Tehniskās telpas


Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/794756

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties