Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:676266
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzvedības pie galda un galda piederumu lietošana
Itālieši nemaina vietām nazi un dakšiņu- nazis paliek labajā pusē, bet dakšiņa kreisajā.
Kad maltīte ir pabeigta, nazi un dakšiņu novieto paralēli uz šķīvja labās malas tā, lai dakšiņas zari būtu pagriezti uz leju.
Pie galda visus ēdienus pasniedz viesim pa kreisi.
Mazs šķīvis – paredzēts antipasto, lielais šķīvis- galvenajam ēdienam, bļoda būs zupai, jā uz galda ir zupas karote, jā nav karotes tad domāta makaroniem.

Nīderlande
Ievads:
Holandiešu ēdieni ir dažādi, tie ir vienkārši ar neaizmirstamu patīkamu garšu, tie ir patīkami, skaidri un zemnieku stila pamatīgi. Attiecībā uz gaļu, holandiešu virtuve nav piepildīts ar tādiem, populārākais ir siers. Pa dienu holandieši uzkožas ar sviestmaizēm, bet vakariņas ir sātīgās.

Ēdienreizes
Steigā ieturētas ātras brokastis- ( siers, jogurts, žāvētas pārslas, marinēti dārzeni)
Pusdienas no pulksten 12.00 līdz 13.00
(vīns, minerālūdens, sula, gaļas ēdieni, saldie ēdieni)
Vakariņas no pulksten 18.00 līdz 19.30
( gaļas ēdieni, zivis, dārzeni, saldais ēdiens)
Holandieši pārtrauc darbu , lai uzkostu ap pulksten 10.00 un ap 16.00
(par īpašu uzskata kafiju)

Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties