Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,38 (11%)
Cena ar atlaidi*:
3,11
Pirkt
Identifikators:915797
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Acidofilo produktu pagatavošana mājas apstākļos
Priekš sagatavošanas acidofilo pienu vai pasterizācijas, pie 90-95°С līdz 30 min, atdzesē līdz +40°С, pievienojot acidofilas baktērijas vai pievienojot porciju veikalā pirktas acidofilas baktērijas, nūjiņas, samaisa un atstāj uz 10h.

Ķīmiskais sastāvs
Skābpiena produktus gatavo no pasterizēta piena, tam ražošanas procesā pievienojot attiecīgo mikroorganismu ieraugus (kefīra, sēnīšu u.c.)

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Acidofilie piena produkti”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/915797

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties